Дерма Рисърч България

Дерма Рисърч България” е независима структура, която координира и подпомага провеждането на клинични изпитвания във Фаза II-IV на лекарствени продукти и медицински изделия в областта на дерматологията, венерологията, дерматоалергологията, естетичната медицина и медицинската козметика.

Нашата мисия е да ускорим разработката на нови фармацевтични продукти, както и тяхното бързо внедряване в дерматологичната практика. Екипът ни от професионалисти е мотивиран да осигурява отлична работа, ефективност и качество на клиничните изследвания. За всички участници се стараем да създадем атмосфера на доверие и комфорт, основана на най-високи етични норми. Екипът осъществява контакт с възложители на клинични изпитвания, главни изследователи, координатори по проучванията и пациенти.

„Дерма Рисърч  България” разполага с лекарски кабинети, изследователска стая с достъп до безжичен интернет, лаборатория, манипулационна и склад за съхранение на  изпитваните продукти. „Дерма Рисърч България” поддържа репутация на надежден партньор и постига достоверни резултати в необходимите срокове при изпълнение на възложените проекти.

Ние гарантираме че медицинските изследвания се извършват етично, ефективно и съобразно правилата на Добрата Клинична Практика, Европейските изисквания и законодателството на Република България. В екипа участват висококвалифицирани специалисти с повече от 15 годишен клиничен и научноизследователски опит.